Leje af beboerlokale

Leje af beboerlokalet

Det er muligt at leje beboerlokalet til fødselsdage, fester eller til private arrangementer, hvis man bor i VIBO's afdeling 127.

Der er borde, stole og service op til 40 personer, men da vi pt. er ved at skifte alting ud, kan der være mangler som vi desværre ikke kan hjælpe med. Ydermere er der et musikanlæg og trådløst internet.


Det er ikke tilladt at spille høj musik efter kl. 22.00


Beboerlokalet skal bookes minimum 4 dage før.


I kalenderen til højre kan du se hvilken weekend beboerlokalet er ledig. Kalenderen bruges ydermere til beboeraktiviteter, bestyrelsens møder, m.m..


Sådan booker du:

1. Indtast dine booking informationer længere nede på siden. Via kalenderen til højre kan du se hvilken weekend lokalet er ledig.


2. Ved booking skal leje på 750 kr. overføres samme dag, som du booker lokalet! Beløbet skal overføres til bankkonto:

Danske Bank 4316 - 0012 272 308.


3. Når vi har modtaget din betaling og godkendt din booking, vil du modtage en bekræftelse via e-mail. Du skal forvente at du får svar inden for 2-4 dage.


4. Læs lejebetingelserne, og praktisk information grundigt i gennem, før du lejer beboerlokalet, sådan at misforståelser undgås.  Lokalet kan kun lejes fra fredag kl. 17.00 til søndag kl. 18.00. Nøgler udleveres som udgangspunkt om fredagen, kl. 17.00 ved beboerlokalet.

Kalender for beboerlokale